4 Οκτωβρίου 2014

Νέο μεταγραφικό απόκτημα για τον ΣΥΡΙΖΑ…

Κοίτα φίλε μου, που τα πάντα μπορεί να κάνει ένας …αριστερός επαναστάτης!!!
Κοίτα μεταγραφή (Σιγά τη μεταγραφή θα έλεγε ο “Μητσάρας”, αν το μάθαινε), να σου φύγει το “τσερβέλο” που λέγανε παλιά, αν και  αναμενόμενη (αντι-ΚΚΕ να ‘σαι και χωράς).
Αφού έδωσε τις απαραίτητες εξετάσεις, αφού κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του, αφού λύσαξε κατά του ΚΚΕ και απέδειξε την αντικομμουνιστική – αντι-ΚΚΕ εμπάθειά του, ήρθε η ώρα της αναγνώρισης, ήρθε η ώρα της ανταμοιβής.
Στα πλαίσια της μεταγραφής, του προτάθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και το έκανε αποδεκτό, το πόστο του “Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης”!!!
Ουάου!!! Φοβερό!!!
Αυτό κι αν είναι απόδειξη αριστεροσύνης και από τις δύο μεριές. Δηλαδή πόσο “αριστερός” μπορείς να είσαι για να διεκδικήσεις να είσαι …Ο “Συμπαραστάτης”; (καλά, αφήστε τις μαγκιές για …”αριστερόμετρα” και άλλα τέτοια φτηνά, πάλιωσε η καραμέλα, δεν αρέσει πιά)
Αυτό τον αντιδραστικό θεσμό, που σε ελάχιστους δήμους έχει γίνει κατορθωτό να στηθεί μέχρι σήμερα (μιας και απαιτεί τα 2/3 των δημοτικών συμβούλων, που σημαίνει ότι απαιτεί ευρύτατες συναινέσεις στο επίπεδο των πολιτικών δυνάμεων που εκφράζονται σε αυτό), διεκδίκησε από τη μεριά του ο ΣΥΡΙΖΑ με την υποψηφιότητα του Δ. Καλτσώνη.
Ο προτεινόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Καλτσώνης είναι ο γνωστός αρθρογράφος στο αντι-ΚΚΕ site του «Εργατικού Αγώνα», που καιρό τώρα, διαστρεβλώνοντας την πολιτική του ΚΚΕ, επιχειρεί μάταια να καλλιεργήσει συγχύσεις στους φίλους του Κόμματος, φιλοδοξώντας να κάνει τους κομμουνιστές ορντινάντσες της πολιτικής και της στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι είναι αυτός ο “Συμπαραστάτης”;

Είναι ένας αντιδραστικός θεσμός που προβλέπετε στον τόσο “φιλεργατικό – φιλολαϊκό Καλλικράτη” και που προσπαθούν να περάσουν χρόνια τώρα στη τοπική Διοίκηση, ένα θεσμό που έχει ως στόχο να καλλιεργήσει τον κοινωνικό εταιρισμό και την ταξική συναίνεση, ενσωματώνοντας τα λαϊκά στρώματα στο όραμα της καπιταλιστικής ανάπτυξης. Να συμφιλιώσει εργάτες, ανέργους, φτωχούς επαγγελματίες και αγρότες με την εφόρμηση του μεγάλου κεφαλαίου και των επιχειρήσεων στις λειτουργίες και τις υπηρεσίες της Τοπικής Διοίκησης.
Αυτό είναι άλλωστε το κύριο ζήτημα σήμερα που χαρακτηρίζει τις εξελίξεις και τις ανατροπές στους δήμους και που φέρνει στην ημερήσια διάταξη τη λεγόμενη αξιολόγηση και τις απολύσεις για τους εργαζόμενους, την εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών τους, τις ιδιωτικοποιήσεις και τα ΣΔΙΤ, τη φορολεηλασία για τους δημότες κ.λπ.
Σε εμάς ένα μένει να πούμε όταν συναντάμε τέτοιες υποψηφιότητες για τέτοιους αντιδραστικούς θεσμούς και τέτοιες «πετυχημένες μεταγραφές»: Άμα αρχίσεις την κατρακύλα, μέχρι να φτάσεις στον πάτο, έχεις πολύ δρόμο να διαβείς μέσα σε λάσπες και σκατά.

Πηγη

19 σχόλια:

  1. Μου αρέσει το ξεβράκωμα των ξεφτιλισμένων λαμόγιων από ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ορισμένων ακόμα από ΑΝΤΑΡΣΥΑ και επίσης ορισμένων από εξωκοινοβουλευτική αριστερά. Άλλοι πλαισιώνουν ταχύτατα το ΣΥΡΙΖΑ και αναλαμβάνουν πόστα για ανάδειξη και κονομισιά και άλλοι σε διαφορετικό ρόλο θα δημιουργήσουν το νέο αριστερό ανάχωμα στο κενό που ήδη αφήνει ο "ρεαλιστής" κυβερνητικός ΣΥΡΙΖΑ μην τυχόν και ανέβει το ΚΚΕ. Το αντιΚΚΕ παραλήρημα και συκοφαντία φυσικά από όλα αυτά τα ταξικά ναυάγια θα μείνει ίδιο και απαράλλαχτο, αυτό άλλωστε αποτελεί και το "διαβατήριό" τους για να γίνουν δεκτοί από την πλουτοκρατία. Το ξαναείπαμε και ας το χωνέψουν: Έχουν γνώση πλέον οι φύλακες, γι' αυτό και επιβεβαιώνεται διαρκώς το ΚΚΕ. Πέρασε ανεπιστρεπτί η εποχή των "σταδίων'", των "μετώπων" και των "ΠΑΣΟΚ και 'αλλων δημοκρατικών δυνάμεων". Θα δοκιμάσουν πολλές εκπλήξεις όλα αυτά τα ρετάλια στη συνέχεια, υπομονή να έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνειδητοποιείς ότι όλοι αυτοί βρίσκονταν στην θέση που βρίσκεσαι εσύ σήμερα,ε????Αλλοι στελέχη,άλλοι μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ....Κάποιοι,οι περισσότεροι πριν από 23-25 χρόνια,καποιοι πριν από 10,κάποιοι πριν από 1 χρονο και έπεται συνέχεια....Και πάντα θα έπεται συνέχεια....Δεν υποστηρίζω ότι όποιος εχει φύγει από το ΚΚΕ πάντα σίγουρα εχει το δίκιο με το μέρος του....Αλλα πες μου τι το κομμουνιστικο,τι το μαρξιστικο και τι το διαλεκτικο εχει η αποψη που λεει ότι ''ολοι είναι λαμογια εκτος από τους καθαρους,τους δικούς μας που είναι ΚΚΕ''....Και πως εισαι τοσο σιγουρος ότι οντως η σημερινη στρατηγικη και τακτικη του ΚΚΕ είναι σωστη και παει ένα βημα μπροστα το Ε.Κ και όχι δυο βήματα πίσω....Στο λεω εγώ που αρνιεμαι να συμμετάσχω σε αυτές τις ομαδες αν και διαγραμμένος μετα από πολλα χρόνια στη νεολαία....Και ημουν ξερεις από αυτους τους ''ατσαλωμένους'',τα μπετά που τις είχαμε φαει στην 48ωρη απεργία του 11'....Αν σου λέει κάτι....

      Διαγραφή
    2. Το αν μια στρατηγικη ή τακτικη ειναι σωστη ή λαθος το κρινει η ιδια η ζωη αλλα εδω δεν εχουμε να κανουμε με κατι τετοιο. Δεν ειναι χαφιες οποιος προβληματιζεται ή και διαφωνει με το ΚΚΕ. Αλλα ο ΕΑ δεν ειναι τετοια περιπτωση. Ισως καποιοι που παρασυρθηκαν να εκκινησαν απο τετοιες θεσεις. Αλλα η ηγετικη κλικα εκει περα ειναι τουλαχιστον υποπτη. Ουτε οι αστοι δεν κανουν πολιτικη αντιπαραθεση ανωνυμα με συκοφαντιες,κουτσομπολια ,διαστρεβλωσεις λογων και κειμενων του αντιπαλου. Ποσο μαλλον οι κομμουνιστες. Η λογικη και η πραξη ειναι ασφαλιτικη. Ποιος ειναι ο Στωικος,ο πραξιαδης και αλλα τοσα ψευδονυμα? Απο ποτε λειτουργουν ετσι οι αγωνιστες?
      Που ξερεις αν ο καθε Στωικος δεν ηταν απο αυτους που μας πεταγαν κοτρωνες και μολοτοφ εκεινη τη μερα? Και εγω ημουν μελος καποτε αλλα οχι αρνιεμαι να συμμετασχω αλλα ειμαι απεναντι σε τετοιες ομαδες. Το οτι δεν ειναι καποιος μελος πια δε σημαινει οτι αλλαζει αρχες,συνηδειση,αξιες και σταση ζωης.

      Διαγραφή
    3. "Συνειδητοποιείς ότι όλοι αυτοί βρίσκονταν στην θέση που βρίσκεσαι εσύ σήμερα,ε????Αλλοι στελέχη,άλλοι μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ....Κάποιοι,οι περισσότεροι πριν από 23-25 χρόνια,καποιοι πριν από 10,κάποιοι πριν από 1 χρονο"

      ε και;;;; φρεσκα κουλουρια πουλαει ο κουλουρας, να σου θυμισω τι στελεχαρες ηταν ο φαρακος, η δαμανακη κτλ; για να μη παμε στις στελεχαρες του 68.

      κανενας δε μου λεει οτι η στρατηγικη του ΚΚΕ σημερα ειναι σωστη. εχω εμπιστοσυνη στο 98% που ψηφισε τις θεσεις του 19ου και ειμαι σιγουρος για το οτι για τις σημερινες συνθηκες ειναι σωστο. ειναι το 98% των μελων που τις διαβασε και τις ενεκρινε. αν πιστευεις οτι ειναι λαθος ενα σωμα και 5 "ιδιοφυιες" εχουν δικιο τι να σου πω.
      αλλα εγω σου λεω οτι μπορει και να ειναι λαθος, και η αποψη τους να ειναι σωστη.
      πουθενα, ακομα και στο προηγουμενο καταστατικο που το ψηφισαν, δεν λεει οτι οποιος διαφωνει κανει φραξια, φοραει κουκουλα και χτυπαει το κομμα (του;;;).
      το κομμα νεου τυπου λειτουργει ετσι. εχει κανονες λειτουργιας (λεγε με καταστατικο) και αυτο το κρατησε ορθιο και στις συνθηκες βαριας παρανομιας.
      υπαρχει κοσμος που δεν αντεχει την οργανωμενη ζωη του κομματος και φευγει αλλα παραμενει στο πλαι του και υπαρχουν και αλλοι που δεν ειναι αξιοι για αυτη και φευγουν κανοντας την αδυναμια τους "ιδεολογικη" διαφορα ή την αναγκη τους για καρεκλα. προφανως δεν ειχαν καταλαβει ποτε που μπηκαν ή τους μπερδεψε η "νομιμοτητα" απο την μεταπολιτευση και μετα ειδικα μετα το 85.

      Υ.Γ. στην 48ωρη ΔΕΝ ΤΙΣ ΦΑΓΑΜΕ, εκτος και αν εννοεις την υπουλη επιθεση σε γυναικοπαιδα και γεροντες με μολοτοφ και μαρμαρα ως γεγονος οτι τις φαγαμε.
      εγω εκεινη τη μερα ειδα εργατες (ανεξαρτητως φυλου και ηλικιας) να αντιστεκονται στα δολοφονικα χτυπηματα χαφιεδων και προβοκατορων του παρακρατους και μαλιστα να εχουν την πειθαρχια να μην απαντησουν με τον ιδιο τροπο ακομα και στην ειδηση της δολοφονιας.
      αν και στο timeline κατι δεν μου κολαει. διεγραμμενος πολλα χρονια απο τη νεολαια αλλα ησουν εκει το 11; εκτος και αν το 3 χρονια το θεωρεις πολλα οποτε παω πασο

      Διαγραφή
    4. Μodesto τις παλιότερες θέσεις του κόμματος που έλεγαν τα ανάποδα να υποθέσω ότι τις ψήφιζε το 51%;

      Διαγραφή
    5. ΕΑ εσύ? Ρουφιάνοι όλου του κόσμου ενωθείτε το έχετε καταντήσει. Εσύ πάλι το πήγες ακόμα πιο πέρα, ούτε καν ψευδώνυμο δεν βάζεις χαφιεδάκο, που θα διαχωρίσεις τις θέσεις και την πορεία του κόμματος σε παλια και νέα για μας πεις πως έλεγαν τα αναποδα... Πουθενάδες, τσιράκια των αστών.
      Άντε τώρα μαζί με τον Καλτώνη να συμπαρασταθείτε στις επιχειρήσεις, στα πλαίσια του Καλλικράτη, βεβαίως βεβαίως!

      Ιάκωβος Δανιηλίδης

      Διαγραφή
    6. Τα χάπια σου Ιάκωβε και γρήγορα. Κάνε και μια επανάληψη στις αποφάσεις των συνεδριων και θα δεις όλη τη "διολίσθηση" προς τον καθαρό τροτσκισμό.
      15 χρόνια σας πήρε...

      Διαγραφή
    7. το ΚΚΕ ανωνυμε δεν πεταει κανενα σημειο της ιστοριας του ακομα και την περιοδο που ηταν στην ηγεσια του οποροτυνιστες.
      οι αποφασεις του ΚΚΕ αποφασιζονται απο σωματα οπως οριζει το καταστατικο. οι προτασεις κατατεθηκαν και ΔΕΝ περασαν. οποιος εχει προβλημα με την λειτουργια του καταστατικου και το δημοκρατικο συγκεντρωτισμο η πορτα ειναι ανοιχτη και τα σκυλια δεμενα.
      οποιος ομως δεν βγανει απο τη πορτα αλλα μενει, φοραει κουκουλα, προβοκαρει το 98%+ με ασφαλιτικες μεθοδους, τοτε τα σκυλια λυνονται.
      το τι ειναι τροτσκισμος μαλλον πρεπει να ξαναδιαβασεις και να το παρεις απο την αρχη.
      αν εννοεις τις αποφασεις που επερναν ή μαλλον που δεν εφαρμοζαν οι οποροτυνιστες το 66 ναι ειναι διαφορετικες.
      η διαφορα μας ειναι οτι εσεις θεωρειτε το ΑΑΔΜ οτι θα συγκροτηθει απο πανω με τον τσυριζα. η αποφαση του 19ου λεει ουσιαστικα οτι το ΑΑΔΜ θα συγκροτηθει απο κατω με φορεα τις λαικες επιτροπες.
      επισης αυτο που ειπα ειναι οτι οι αποφασεις του 19ου ειναι σωστες για το σημερα. αν σε 5 χρονια εχουν αλλαξει πραγματα και καταστασεις το κομμα θα ειναι το πρωτο που θα κανει το συνεδριο του για να εξετασει την κατασταση. υποθετω οτι και τοτε ισως να υπαρχουν ανθρωποι που θα τα βλεπουν μηχανιστικα και δεν θα μπορουν να το δεχτουν. οπως και το οτι μπορει να υπαρξει κοσμος που να νομιζει οτι ειναι αυθεντια και να γουσταρει και καρεκλα οπως οι περισσοτεροι απο δαυτους.
      σε αυτο που δεν θα κανει πισω το ΚΚΕ ειναι η ιδεολογια του.
      να σου πω και περαστικα χαφιεδακο του εα μετα και το σεχταριστικο συλλαλητηριο του σαββατου και το φεστιβαλ και τα αποτελεσματα του πολιτικου σου φορεα στο δικο του φεστιβαλ.
      Υ.Γ. ενα περιεργο πραγμα ομως. σχεδον ολα τα χαφιεδακια του ε.α. ειναι αυτοι που δεν ηθελαν και την δημιουργια του ΠΑΜΕ, οπως επισης γκρινιαζαν για την κυρηξη απεργιας μονο απο το ΠΑΜΕ οπως και της αποφασης διαγραφης οσων δεν απεργουν. περιεργες συμπτωσεις ε;

      Διαγραφή
  2. λογικό και αναμενόμενο, αν και θα περίμενα να κάλυπταν λίγο ακόμα τον κώλο τους...

    Ιάκωβος Δανιηλίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοι που το παιζουνε λενινιστες και κατηγορουνε το ΚΚΕ για τροτσκιστικο και ετρεξε και ο τσακνης να τους βοηθηση. Αυτη ειναι η τυχη του καθε τυχοδιωκτη αντικομμουνιστη. να εξαργυρωνει το οτι καποτε περασε απο το κομμα. Να ειναι σιγουροι οτι ΚΚΕ θα συνεχισει να υπαρχει εχοντας αποκαταστησει τα επαναστατικα χαραχτηριστικα.Τα παραμυθια εχουνε τελειωσει οριστικα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Καημένε" Καλτσώνη! Πόσο γρήγορα σε σκούπισαν οι "μανιαδάκηδες" φίλοι σου...

    Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτος ρε σεις δεν ηταν νομικος συμβουλος της κοινοβουλευτικης ομαδας του Κομματος μεχρι πριν μερικα χρονια?
    Προφανως ηταν μικρος ο μισθος στο συγκεκριμενο ποστο και ειπε να παει για τα χοντρα...
    Εχουμε αναθρεψει κατι μπουμπουκια κι εμεις ομως...
    Αντε Μητσακο... και με το καλο Ευρωβολευτης με.... την ελια!
    Ειπαμε, η κατρακυλα εχει πολυ δρομο...
    ΧΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος κάνει κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντισύριζα. Όποιος κάνει κριτική στο ΚΚΕ είναι αντικομουνιστής. Όποιος κάνει κριτική στον ολυμπιακό είναι αντί ολυμπαιακός, και όποιος κάνει κριτική στον παναθηναϊκό είναι αντί παναθηναϊκός. Αν αυτή δεν είναι ιδεολογική αντιπαράθεση, τότε ποια μπορεί να είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν το εχεις καταλαβει καλα μαλλον. το γεγονος οτι ο κολητος μου ή η κοπελα μου δεν ειναι ΚΚΕ και εχουν αλλη πολιτικη αποψη δεν τους κανει αντικομμουνιστες ή αντιΚΚΕ.
      θα τους εκανε "αντι" αν αντι για τη πολιτικη τους αποψη, οπου σταθουν και οπου βρεθουν διαστρευλωνουν τη θεση του ΚΚΕ, αν λενε ψεμματα, αν διαδιδουν διαφορα για τα μελη και τα στελεχη του.
      αν δε, τα κανεις ολα αυτα στο ονομα του ΚΚΕ, οπως ο εμφανιζομενος στη φωτο, τοτε δεν εισαι απλα "αντι". εισαι κοινος προβοκατορας, προδοτης και χαφιες του κομματος που ισχυριζεσαι οτι υποστηριζεις.
      αν εγω εχω διαφωνιες και προβληματα με το κομμα, τα λυνω με το κομμα και δε σηκωνω μπαιρακι λοιδοροντας το παντου και μαλιστα μεχρι να αποκαλυφθει η ταυτοτητα μου, με κουκουλα σαν γερμανοτσολιας χαφιες, εναθρυνοντας και τον φραξιονισμο.
      μαλλον παραδιαβασε την ιστορια του μανιαδακη και θελει να την αντιγραψει.
      αυτο που μαλλον ομως δεν καταλαβε στην ιστορια ειναι αλλο.
      αν το ΚΚΕδικο ειναι τρομερος αντιπαλος για τον ταξικο αντιπαλο (και περα απο τις ιδεολογικες διαφορες δεν υπαρχει αστος που να μη βλεπει το πραγματικο εχθρο του στο ΚΚΕ και το μονο που φοβαται, ειτε στο 8 ειτε στο 4 %) ειναι ακομα ποιο τρομερο και αμειλικτο απεναντι στους προδοτες
      για το παρεακι του ε.α. ευχομαι ενα πραγμα, να βρεθει εκει που ανηκει συντομα. στον αποπατο της ιστοριας και της ταξικης παλης με τη ταμπελα του προδοτη

      Διαγραφή
  7. Πάντως ο Καλτσώνης δεν έχει σχέση με τον "Εργατικό Αγώνα" πάνω από ένα χρόνο. Το ξέρει αυτό το ΚΚΕ αλλά και τι έγινε; Θα βρεθούν τα μέλη του κόμματος να υπερασπιστούν το κάθε ψέμα που τους λέει ο Γόντικας. Ντροπή γι' αυτούς που δηλώνουν κομμουνιστές να αναπαράγουν ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Πάντως ο Καλτσώνης δεν έχει σχέση με τον "Εργατικό Αγώνα" πάνω από ένα χρόνο. Το ξέρει αυτό το ΚΚΕ αλλά και τι έγινε;"
      Πηγές μέσα από τον Περισσό λένε πως ετοιμάζεται ανακοίνωση για την αποκατάσταση του "Θρύλος ρε μουνι@" της "τοσοδούλας" και του "ΠΑΟΚΙ4". Δεν είναι μέλη του Ε.Α. είπε ο Κουτσούμπας μετά από τον έλεγχο διαβατηρίων και δείγματος DNA...
      Ρε ρουφιανάκι 25 αναρτήσεις-άρθρα γραμμής-ομιλίες του Καλτσώνη έχει ο βόθρος που αποκαλείτε σαιτ, τα ίδια λέτε όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε προκειμένου να επιτεθείτε στο ΚΚΕ. Αλλά ακόμα και αν έφυγε (που στα αρχίδια μας τα δυό δηλαδη) από τον ένα αντικομμουνιστικό χώρο και πήγε στον άλλο, απλά μας έδειξε για ακόμη μια φορά την φυσική εξέλιξη των οπορτουνιστών. Να καταλήγουν με σταθερά βήματα στη υπηρεσία των αστών μέσω της σοσιαδημοκρατίας.

      Περαστικά σας

      Ιάκωβος Δανιηλίδης

      Διαγραφή
  8. Αρχηγέ μου χωρίς ψευδώνυμο λες ότι ο Καλτσώνης δεν έχει σχέση με τον ΜΑ και ότι είναι γνωστό. Μετά πετάς και τις κοπριές σου στοχοποιώντας στελέχη του Κόμματος. Από που είναι γνωστό πονηρούλη? Εδώ καλά - καλά δεν ξέρουμε ποιοι είναι στον ΜΑ ο Οδυσσέας Πραξιάδης, ο στωικός, ο Μήτσος ο πεταλούδας και άλλοι... Βγήκε καμμία ανακοίνωση; Ο λατρεμένος μου σεμνός famous grouse γράφει ότι είναι μέλος του Κορδάτου που εκδίδει τον ΜΑ... Άρα που είναι τα ψέματα κόπρε; Μάθατε τόσο πολύ στον φραξιονισμό και στην κρυψίνοια που ακόμα και τώρα τα κάνετε όλα στα μουλωχτά; Μόνοι σας είστε πια, μην φοβάστε!

    ΡΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε, πριν ένα χρόνο που είσασταν παρεουλά με τον Καλτσώνη στον αντκομμουνιστικό "Εργατικό Αγώνα",ο Καλτσώνης ήταν κάτι διαφορετικό; Τα ίδια δεν λέγατε ενάντια στο ΚΚΕ; Τις ίδιες παπαρολογίες και συκοφαντίες δεν αμολούσατε; Μήπως όλοι μαζί δεν συναγελάζονταν,πότε στις εκδηλώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ,πότε στις πλατείες με τους ΣΥΡΙΖΑΙους; Αυτή είναι η κατάντια των οπορτουνιστών του αντικομμουνιστικού "Εργατικού Αγώνα". Ούτε παντελόνια δεν φοράτε να πείτε ανοιχτα ποιοί είστε!
      kk-1

      Διαγραφή
    2. συμπτωσεων συνεχεια:
      οταν γινονται πορειες να φροντιζετε να πηγαινετε για καφεδακι σε μερη που δεν σας βλεπουν ματια που δεν πρεπει, για εσας.
      αληθεια ε; δεν εχει σχεση; αλλα κυκλοφορουν στη πιατσα ομως.
      απο κει και περα εσενα σε ενοχλει γιατι του την πεσαμε και παραλληλα την πεσαμε και στον ε.α.; ή αν ισχυει το οτι δεν ειναι μελος του ε.α. σε ενοχλει που συνεχιζουμε να τον ταυτιζουμε γιατι δεν ισχυει και δεν σας εκφραζει;
      οπως και να εχει για να μη μας περναετε και για χαπατα, ο ε.α. ΕΙΝΑΙ ο καλτσωνης και αναγκαστηκε να φανερωθει. οσο για τους υπολοιπους κουκουλοφορους του ε.α. εχετε την ιδια υπολειψη και ειστε στο ιδιο επιπεδο με τους ταγματασφαλητες χρυσαυγητες. δεν εχετε και πολλα να ζηλεψετε απο αυτους ετσι και αλλιως.
      οσο για την φραση σου "Ντροπή γι' αυτούς που δηλώνουν κομμουνιστές να αναπαράγουν ψέματα" μαλλον επρεπε να την σκεφτεις καλυτερα πριν την ξεστομησεις. τα ψεμματα ειναι δικο σας πεδιο δρασης, οπως και η προβοκατσια και η λασπη.
      αντε και σου ευχομαι και σενα μια θεσουλα στο αρμα του τσυριζα
      Υ.Γ. ο σιαντος μπορει να εκανε λαθη, αλλα τον τιμουν ολοι οι κομμουνιστες γιατι ηταν επικεφαλης του ΚΚΕ στην περιοδο της κατοχης. αντιθετα εκεινο το ρεταλι που ευτυχως ο χαζαριαδης τον απαλλαξε νωρις τον θυμουνται μονο κατι απολειφαδια συνοδοιποροι του στο πασοκ

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.