6 Ιανουαρίου 2013

Ο Ταράσιος, ο Γεννάδιος, και οι πατάτες...

Το τελευταίο διάστημα, παρατηρούμε μια δειλή λεκτική εναντίωση μέρους της εκκλησίας στην Χρυσή Αυγή, μια προσπάθεια ομολογουμένως ενδιαφέρουσα, καθώς είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο από έναν θεσμό που στις τάξεις του υπάρχουν αρκετά σταγονίδια που έχουν ιδεολογική συγγένεια μαζί της (σημ: το «προνόμιο» δεν είναι αποκλειστικά εγχώριο, όπως έδειξε και ο ορθόδοξος μητροπολίτης Αργεντινής Ταράσιος, που είχε καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του χρυσαυγίτη Περίανδρου στη δίκη για την δολοφονική επίθεση εναντίον του Κουσουρή).
Δημ. Γκιβίσης, Red Notebook 1 Δεκεμβρίου 2012 

Το βασικό όμως είναι ότι ο μητροπολίτης που είχε υπερασπιστεί τον Περίανδρο δεν ήταν ο Ταράσιος, αλλά ο Γεώργιος Γεννάδιος Χρυσουλάκης. Όπως μάλιστα προκύπτει από τα πρακτικά της δίκης του Περίανδρου, ο Γεννάδιος ήταν ήδη από τότε μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Εν ολίγοις, για μια ακόμα φορά το διαδίκτυο έκανε την πατάτα του. 
Left.gr, 2 Ιανουαρίου 2013

Θυμίζω: Απορία.

Τα πράγματα είναι απλά.


ΠΡΙΝ συναντήσει τον Ταράσιο ο Τσίπρας στην Αργεντινή, ο υπερασπιστής του Περίανδρου ήταν ο Ταράσιος, όπως αναφέρεται και στο red notebook τον Δεκέμβρη του 2011 και στο A propos τον Μάρτιο του 2009 (http://mementumvivere.blogspot.gr/2009/03/blog-post_5376.html)

ΑΦΟΥ συνάντησε τον Ταράσιο ο Τσίπρας, με μια αυτόματη διόρθωση της ιστορίας που ανακύπτει για να προστατεύσει τον αρχηγό από κακοτοπιές, υπερασπιστής του Περίανδρου έγινε ο Γεννάδιος. Κι όποιος τολμάει να ξαναπεί ό,τι λεγόταν ελεύθερα, και από σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ ως τότε πρέπει, αν μεν είναι "δικός μας" να διορθώνεται (βλ. σχόλιο στο Red Notebook) αν δε όχι να κατακεραυνώνεται και να αναγκάζεται με κάποιο τρόπο να σιωπήσει.
Πηγή: Lenin reloaded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.