18 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - Μεγάλη συμμετοχή κι ένθερμη ανταπόκριση στη συγκέντρωση για τη δολοφονία του Πακιστανού μετανάστη.

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ


Με μεγάλη συμμετοχή αλλά και πολύ θετική ανταπόκριση από τους κατοίκους η συγκέντρωση του ΚΚΕ ενάντια στη στυγνή δολοφονία του Πακιστανού μετανάστη, στα Πετράλωνα.

Η πορεία ξεκίνησε από τον Ηλεκτρικό Σταθμό της περιοχής, πέρασε από κεντρικούς δρόμους της πόλης αλλά και  από το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο μετανάστης.

Τη συγκέντρωση διοργάνωσαν ο Κεντρικός Τομέας της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ και η Οργάνωση Αττικής της ΚΝΕ.

Με προμετωπίδα το πανό που αναγράφει: «'Εξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας», μέλη, φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν την εργατική τάξη, το λαό, τη νεολαία να απομονώσουν τη δράση των φασιστών στις γειτονιές, να μην ανεχτούν τα φασιστικά τάγματα εφόδου που σήμερα δολοφονούν μετανάστες, αύριο τον αγωνιζόμενο λαό. Καταγγέλλουν την κυβέρνηση που έχει βαριές ευθύνες για την  καλλιέργεια του ρατσισμού, την ενοχοποίηση των μεταναστών για την ανεργία και τις άθλιες συνθήκες ζωής σε πολλές περιοχές του κέντρου της Αθήνας.  Η επιχείρηση «νόμος και τάξη» με την ονομασία «Ξένιος Ζευς» δίνει κάλυψη και καλλιεργεί την ανοχή στην εγκληματική δράση φασιστικών ρατσιστικών συμμοριών. Η κρατική καταστολή και οι ρατσιστικές επιθέσεις αλληλοσυμπληρώνονται.

Στη διάρκεια της πορείας, οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα: «Φασίστες, χίτες, χρυσαυγίτες» και «Των μονοπωλίων χέρι τους κρυφό, η Χρυσή Αυγή δολοφονικό» ενώ από τα μεγάφωνα διαβαζόταν η ανακοίνωση της Κομματικής οργάνωσης Αττικής του, η οποία και μοιραζόταν στους περαστικούς και τους μαγαζάτορες. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερη θετική με πολλούς να βγαίνουν στα μπαλκόνια και να χειροκροτούν τους κομμουνιστές διαδηλωτές.

Η πορεία ολοκληρώθηκε με επιστροφή στο σημείο από όπου και ξεκίνησε, στον Ηλεκτρικό σταθμό.

1 σχόλιο:

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.