18 Ιανουαρίου 2013

Θ. Παφίλης: «το σύστημα που παράγει τα σκάνδαλα έχει και τους τρόπους να τα κουκουλώνει». (Βίντεο)

10 σχόλια:

  1. Παρακαλώ να ετοιμαστεί τουμπεκί ψιλοκομμένο στους παρευρισκόμενους υποστηρικτές του καπιταλισμούς και στους φιλόδοξους διαχειριστές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ρωτησω κατι το τελευταιο καιρο διαγραφεται συνεχως σχολια που δε σας αρεσουν πολλα απο τα δικα μου κανα δυο ακομα που εχω δει και φανταζομαι ακομα ποιο πολλα που δε πηρα χαμπαρι!Τα παραπανω τα θεωρειται καλα σχολια και δε τα διαγραφεται?(ενα απο αυτα ειναι και ανωνυμα που τοσες και τοσες ενστασεις εχετε γιαυτα).Μπορειται να γραψετε πως πρεπει να ειναι τα σχολια για να μη τα διαγραφεται? ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς τον τελευταίο καιρό (δηλαδή για παράδειγμα τους τελευταίους 2 μήνες), έχουν διαγραφεί ΜΟΛΙΣ 12 σχόλια στα 3000 και βάλε. Ένα ή δυο, εαν θυμάμαι καλά, ήταν δικά σου, ανυπόγραφα, πονηρά και άσχετα με το θέμα.

      Δεύτερον το μπλογκ είναι ερασιτεχνικό, δηλαδή δεν βρίσκεται υπο συνεχή παρακολούθηση. Πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν και σχόλια που είτε μας ξεφεύγουν, είτε δεν τα βλέπουμε εγκαίρως.

      Κάτι το οποίο ισχύει για τα σχόλια που σβήστηκαν παραπάνω.

      Τα σχόλια πρέπει να σχετίζονται με το θέμα, να είναι πολιτικά κατα βάση, να μην είναι χυδαία και προτιμούμε να αποφεύγονται οι προσωπικές επιθέσεις και ο σχολιασμός να μην είναι ανώνυμος ώστε να γνωρίζουμε μέσω ενός nickname, ποιός σχολιάζει κάθε φορά. Και όταν λέμε χυδαία δεν περιοριζόμαστε στο λεξιλόγιο.

      Απο εκεί και ύστερα, πιστεύω πως όλοι γνωρίζουν πάνω κάτω, τι σημαίνει "άποψη", τι σημαίνει "διάλογος" και τι σημαίνει "κόμπλεξ", "πολιτική αλητεία" και "γκαιμπελισμός".

      Διαγραφή
  3. Σύντροφε Redfly μια διόρθωση γραμματικής
    Η σωστή έκφραση εξ' όσων γνωρίζω ειναι 'Κατ'αρχήν' εκ της αρχής - Αρχή μιας διαδικασίας
    Το 'Κατ' αρχάς' αναφέρετε στην αρχή(τας αρχάς) - Εξουσία ενός τόπου
    :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λυπάμαι Σωτήρη που θα σε στεναχωρήσω αλλά εσύ τα λες ανάποδα.

      Διαγραφή
    2. Όντως Ανδρέα είχα άδικο. Το είχα χωνέψει εντελώς λαθεμένα και δεν το έψαξα καθόλου αν και συνήθως το κάνω. Σε ευχαριστώ για το ξεκαθάρισμα :)

      Διαγραφή

  4. παραπάνω εχει την παρουσια του Ζιώγα στη ΝΕΤ, και εδω τον Παφίλη για το ιδιο ζητημα.
    απλά δειτε και θα καταλάβετε ότι ο ένας (Ζιώγας) δεν μπορεί -παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του - να το "περάσει" και καταντά να φωνάζει στο τέλος.. δείχνοντας αδυναμία και ο άλλος (Παφίλης) τους έχει κάνει να στέκονται "σούζα", τσιμουδια όλοι τους..!!

    Βεβαίως υπάρχει και ο Μπογιόπουλος και ο Μακης ο Παπαδόπουλος και ο Σοφιανός, και ο Μαίλης (ναι τα καταφέρνει πολυ καλά και επιβαλλει το σεβασμό στους άλλους)όπως και η Παντελάκη (μαχητικότατη!)και ο Τσίγκας του Ριζοσπάστη και o νεαρός δικηγόρος (ο αποκάτω) ο Γκιόκας και άλλοι καλύτεροι του Ζιώγα, αλλά ....

    Ναι μπορεί ο Ζιώγας να τα καταφέρνει αλλού, αλλά στην τηλεόραση δεν "τόχει"!!
    "ζορίζεται" και "τσιρίζει" και αυτό φαίνεται, και "δεν πειθει" έτσι. ας το δουνε επιτέλους !
    gribiannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gribiannis, έχω μια απορία. Εσύ γενικά δείχνεις τη διαφωνία σου με την πολιτική του ΚΚΕ. Την θεωρείς σεχταριστική κλπ. Πώς γίνεται να εμφανίζεσαι "λάτρης" του Παφίλη (που παρεμπιπτόντως τα ίδια λέει και η Παπαρήγα και όλα τα στελέχη του ΚΚΕ), αλλά να διαφωνείς κάθετα με αυτά που λέει; Δεν βλέπω πάντως να τοποθέτησε επί της ουσίας για αυτά που λένε, προφανώς γιατί δεν συμφωνείς ...Μάλλον έχετε ψιλομπερδευτεί εκεί στο τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ! Άστα λοιπόν τα κόλπα!
    kk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Να απαντησω φίλτατε.
    ερωτηση σε σενα και σε όλους εδω.

    Εγω ΔΕΝ διαφωνώ με την πολιτικη ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΚΚΕ, απλά εσυ την απορρίπτεις με το να απορρίπτεις το μεχρι τώρα πρόγραμμα του.

    Εγω το ΙΣΧΥΟΝ πρόγραμμα στηριζω - και θα το στηριζω - για να δώσω λόγο στα παιδια μου και στις γενιες που θαρθουν, ότι εγω το στηριξα.

    Εσυ και ολοι σας εδω με περίσσειο και ακριτο φανατισμό βριζετε και αισχρολογείτε σε όποιον στηριζει το ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ πρόγραμμα του ΚΚΕ, κατηγορώντας τον ως οπορτουνιστη και ασφαλίτη, προσπαθώντας να πείσετε -ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ - ότι έχετε δικιο απορρίπτοντας το ΙΣΧΥΟΝ πρόγραμμα του ΚΚΕ.

    Μεχρι τωρα ισχυει το ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ και αυτο το εχετε απορρίψει εδω μεσα ΟΛΟΙ σας,
    άρα
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ, εγω ή, εσεις ολοι ?
    εδω τα λέει ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ και εχει απόλυτο δικιο.
    http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=7249760
    gribiannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς ... gribiannis,

      τα "ΟΛΟΙ" και τις γενικεύσεις, θα έλεγα να τα αφήσεις, διότι ταιριάζουν σε άλλους πολιτικούς χώρους.

      Και για τους χαρακτηρισμούς που έχεις δεχτεί απο άλλους αναγνώστες, μην παραπονιέσαι τόσο έντονα. Ενίοτε, τους έχεις προκαλέσει εσύ ο ίδιος με την πονηρή σου τακτική να γυροφέρνεις τα ίδια ζητήματα σε κάθε θέμα, ζητήματα τα οποία προφανώς σου έχουν κάτσει στο στομάχι απο τις εκλογές και μετά. Άντε να σου δώσω και μισό χρόνο ακόμα !

      Διότι δεν θυμάμαι πριν από 2 χρόνια, όταν συζητούσαμε σε άλλο φόρουμ, να αναφερόσουν σε αντικαταστατικές διαδικασίες ή απομάκρυνση από το πρόγραμμα. Ή μήπως δεν θυμάμαι καλά ?

      Απο εκεί και ύστερα, εσύ έχεις την άποψή σου και θες να διατηρήσει το Κόμμα το ισχύον πρόγραμμα, άλλοι (όπως και εγώ) έχουν την άποψη πως το ισχύον πρόγραμμα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντιπαλέψει τις ισχύουσες οικονομικές (και κοινωνικές) συνθήκες και συμφωνούν με το προτεινόμενο πρόγραμμα.

      Ας αφήσουμε λοιπόν την ιδεολογική διαπάλη να διεξαχθεί όπως πρέπει, ας εκθέσετε όλοι τις απόψεις σας στον προσυνεδριακό διάλογο ...

      και παράλληλα ας σταματήσουμε να παρασυρόμαστε απο εγωισμούς και να καταφεύγουμε σε πονηριές μέσω του διαδικτύου, έτσι ?

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.