31 Ιανουαρίου 2013

Στις 20 Φλεβάρη η απεργία


Στις 20 Φλεβάρη θα πραγματοποιηθεί η πανεργατική πανελλαδική απεργία που αποφάσισε η ΓΣΕΕ μετά από αίτημα που είχαν καταθέσει οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ. Η ημερομηνία αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ.

Το ΠΑΜΕ έχει καλέσει εδώ και καιρό τους εργαζόμενους όλης της χώρας να δώσει τη μάχη με αιχμή, την υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και τη διεκδίκηση αυξήσεων στους μισθούς που σήμερα κατρακυλάνε αμείωτα, την ουσιαστική προστασία και ανακούφιση των ανέργων, την παρεμπόδιση στην πολιτική που φοροεξοντώνει τις εργατικές - λαϊκές οικογένειες με τα συνεχή χαράτσια που επιβάλλει. Σε σημερινό δελτίο τύπου το ΠΑΜΕ επισημαίνει:

«Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να κάνουν δική τους υπόθεση την απεργία στις 20 Φλεβάρη. Το δόγμα της κυβέρνησης "νόμος και τάξη" που σημαίνει δουλειά με 300 ευρώ χωρίς συλλογικές συμβάσεις με σιγή νεκροταφείου στους τόπους δουλειάς και στις γειτονιές, δε θα περάσει.

Καλούμε τα σωματεία, τις λαϊκές επιτροπές, τους συλλόγους κατάρτισης να μπουν μπροστά στην οργάνωση της απεργιακής μάχης. Να μη μείνει ούτε ένας εργαζόμενος ανενημέρωτος, να μη μείνει άνεργος που δε θα φτάσει το κάλεσμα της απεργίας σ αυτόν, να μην υπάρξει εργασιακός χώρος και σχολή που δε φτάσει η απεργιακή ανακοίνωση.

Στην ταξική ενότητα και στους λαϊκούς αγώνες, να σπάσει η κυβέρνηση των μονοπωλίων τα μούτρα της».

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.